Alcotec 23% turbojäst

kr64,00 Finns i lagret
EAN:
693062010690
Antal:
  • Produktreferens: 1518940-3655593
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr148,69

Hem moonshine making har tagit ytterligare ett steg framåt. Med den nya Alcotec 23% turbo rent, är det nu möjligt att bryta den magiska 20% alkohol hinder enbart genom jäsning. Detta kommer att ta ditt reflux fortfarande till nya höjder

Den nya Alcotec 23% turbojäst är uppbyggd kring en helt ny klass av recept som innehåller aktivt kol, närvarande under jäsningen. Tillsammans med nya jäststammar och en annan typ av spårämnen, kan vi nu göra mer alkohol från en jäsning än någonsin tidigare och när den används med kvalitets destillation utrustning för att göra hembränt, som en bra reflux fortfarande - det kommer att producera mer alkohol än någonsin tidigare.

Glöm vad hemmet destillation handboken säger om maximal alkohol. Med Alcotec 23%, världens första riktiga över-20%-alkohol turbojäst, kan du nu trycka alkohol avkastning över alla tidigare gränser, speciellt om du använder en reflux fortfarande.

Instruktioner:

25 liter 23% alkohol i 9 dagar Blanda varmt och kallt vatten till en vätsketemperatur av 40 C i en steriliserad fermenterare (förmåga att hålla minst 27 liter). Justera volymen till exakt 18 litres.Add 10,5 kilo Brewing socker (glukos monohydrat) och blanda väl tills vätskan är helt klar. Använd inte några andra sugars.Add innehållet i alla tre påsar (jäst, näringsämnen och aktivt kol) till vätskan. OBS: skaka kol påsen innan du öppnar för att se till att det inte finns några klumpar, speciellt nära kanterna på påsen. Efter 3 timmar - försiktigt rör i skum / fradga (förhindrar skumning under senare) Låt jäsa i rumstemperatur. (18 C - 24 C) i 7 dagar (tills ingen mer aktivitet - kan ta 1-2 dagar extra om sval temp ).

OBS: Om omgivningstemperaturen är över 24 C jäsningen kommer att hålla i förtid.

OBS: Tänk alltid risken för läckor, skumning etc när man väljer var man ska sätta fermenter.Add ett bra klarningsmedel (Alcotec Turbo Klar eller liknande) och låt klar i 2 dagar (tvätt behöver inte vara helt klar för destillering) eller längre om du planerar att använda den utan destillering.

OBS: Det är viktigt att använda turbo klar, annars oönskade ämnen absorberas under jäsningen kommer att släppas igen under boiling.Siphon off och din tvätt är klar för destillering eller annan användning.

Stapling:

Jäsning Större volymer (över 25 liter)

Dont ens tänka på det. Denna turbo är så extrem, är det optimerat för 25 liter och det kommer att överhettas grovt om du försöker att jäsa en större volym

En mucy bättre alternativ är att använda Alcotec 48. Denna turbo kommer att hantera stapling i viss mån, men receptet tar fortfarande en viss mängd tweaking (förslag är att lägga max 6-7 kg socker per 25 liter och inte jäser över 100 liter). Du kan fortfarande få lite restsocker, men det samlade resultatet kommer att bli bättre.

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från Goodlife