Antiformin S - 1000ml

kr69,00 Finns inte i lagret
EAN:
693062003029
Antal:
  • Produktreferens: 1520438-3657320
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr248,87

Syfte

Antiformin S är förmodligen den mest allmänt använda och effektiva rengöringsmedel steriliseringsapparaten i bryggeriindustrin. Produkten är unikt framtagen för att ge en stabil och kraftfull kombination rengöring och sterilisering åtgärd som är lätt rinsable.

Beskrivning

Antiformin S är en tydlig halm färgad vätska med svag doft av klor. Det är en stabil basisk lösning med inte mindre än 5% w/v klor. Antiformin S är kompatibel med de flesta plaster och alla metaller utom ALUMINIUM och zink

Metod för användning

Antiformin S är speciellt framtagen koncentrat för rengöring och sterilisering rostfritt stål, koppar och plast installationer inom bryggeriet. Den är lika lämplig för rengöring av spray, re-cirkulation eller manuell applicering.

Normal användning är 1-2% i kall lösning men detta kan variera beroende på tillämpning och graden av nedsmutsning.

Mash Tun, kokande koppar, Hop Filter

Antiformin kan användas på detta område för en enstaka ljusnar ren på 1% koncentration. Eftersom de viktigaste soiling agenterna protein, dextrin tandkött, cellulosa, hemicellulosa, algblomningen, är pektin och garvsyra och steriliseringsmedium dock inte krävs, varm Edsol lösning är lämpligare för regelbunden Rutinmässig rengöring.

Paraflow vörten kylare

Omsättning med en 2-procentig lösning kommer i de flesta fall producera nödvändigt rengöring och sterilisering åtgärd. När det gäller tunga skala bygga upp, kan vanligtvis förekommer i hårt vattenområden, en syra avkalkning ren vara nödvändigt.

Samling fartyg, F.V.s, jäst växt, luftkonditionering/Lagering tankar, kylaggregat, vört elnätet och rör

Effektiv rengöring och sterilisering kan uppnås med C.I.P. förfaranden eller cirkulation, med en 1-2% lösning av Antiformin. Det bör noteras att vissa äldre tank foder kan reagera med Antiformin att producera en fenol bismak. Vikten av noggrann kallt vatten skölja efter rengöring med Antiformin kan inte överbetonas.

Flaska tvätt

En 1-2% lösning av Antiformin S ger effektiv rengöring och snabb förstörelse mikroorganismer, medan mineral salt nederbörd på flaskor och bricka delar och nedfall i jets kommer att undvikas.

Njut av bad

Gummi slangar och rördelar kan rengöras och steriliseras genom nedsänkning i 1% Antiformin S 1-2 timmar. De bör då sköljas med rent vatten och om möjligt hängde upp rinna torr.

De allmänna

En 5% lösning av Antiformin S kan användas för att skrubba ner väggar, golv etc., ta bort och hämmar tillväxten av mögel, alger och jäst. Använt lösningar, oavsett användning, är idealisk för rengöring av avlopp och brunnar. Beslut om frekvensen av sådan rengöring och volymerna av Antiformin används bör tas med hänsyn till reglementet av den lokala vatten myndigheten.

När den används med rostfritt stål fartyg rekommenderar vi att styrkan i den lösning som används inte vara större än 2,5%. Långvarig blötläggning är onödiga och oönskade. Efter rengöring av anläggningen och utrustningen bör sköljas grundligt med rent kallt vatten.

Förvaring

Lagra svalt och torrt villkor i tätt slutna behållare och mot direkt solljus. Förvara inte med oförenliga material såsom syror, eftersom sådan blandning skulle släppa klor, en giftig gas. Mer information finns i säkerhetsdatabladet och hälsa.

SÄKERHET

Antiformin S är icke-giftig men på grund av dess causticity måste inte förtäras.

Förvaras utom räckhåll för barn.

Blanda inte med syror, ammoniak eller ammonium föreningar.

Använd inte i koncentrerad form, alltid utspädd med vatten.

När späds ut och enligt instruktionerna Antiformin S presenterar ingen särskild risk och är icke-brännbara.

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från Goodlife