Aqua Libre .5L anti flaska av Vapur - återanvändbara vattenflaska

kr129,00 Finns i lagret
EAN:
853471002451
Antal:
  • Produktreferens: 1563216-3738489
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr91,74

Aqua Libre .5L anti flaska av Vapur - återanvändbara vattenflaska. Konstnären serien Aqua Libre Vapur .5L anti flaska läktarna när den är full och veck när Tom - lätt passa in i fickor, portmonnäer eller ryggsäckar. Vapur anti flaskan är en hopfällbar, återanvändbar flaska designad för bekväm på-den-gå. Till skillnad från traditionella stela flaskor är anti flaskan flexibel. Den står upprätt när full och kan rullas, vikta eller tillplattad när Tom - lätt passande till fickor, plånböcker eller förpackningar. Säkra och hållbara, Aqua Libre Vapur anti flaskan är gjord i USA och konstruerade för att klara vardag och regelbunden rengöring. Det kommer också med en karbinhake, så att du kan bifoga din anti flaska och ta med den överallt. Flaska materialet gör också att vara personlig och skrivit på den. Vapur tilldelades nyligen 2010 FPA Silver Award för hållbarhet & miljö prestation. Som medlem på 1% donerar för planeten, Vapur en del av all försäljning till vatten-relaterade och miljömässiga orsaker. Återanvändbara och kassaskåp - extremt slitstarkt, BPA-fria med FDA-godkända polyeten inner-liner (lukt, smak och fläcken resistenta). Tvättbara - lätt att rengöra

Top-rack diskmaskin kassaskåp eller för hand. Lufttorka efter behov. Freezable - kan frysas för att hålla dryck kallt. Utmätningsbara - ingår karbinhake kan kopplas till väska, handväska eller ryggsäck. Identifierbar - skrivbara området på baksidan för enkel identifiering. Finns i en mängd färger. Vapur Artist serien lanserades för att inspirera och fira kreativa uttryck av konstnärer runt om i världen. Börjar med en internationell tävling, välkomna Vapur nya konstnärer att utforma den unika oljemålning Vapur mot flaskan. Inlagor har granskats av en kreativ community och tre vinnande mönster var kuraterad av en aktad panel av domare. Dessa begränsad upplaga flaskor finns bara för en kort tid. Aqua Libre flaskan designades av Marcel Weik.

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från Vapur