
Ready rolled fondant disc Ø 36 cm 430 g - Black
209,00 kr
+ 70,99 kr Leverans
+ 70,99 kr Leverans
Ready rolled fondant disc Ø 36 cm 430 g - Black
- Märke: ScrapCooking

Beskrivning
Black sugar dough roll ready to use. You just have to unroll the dough and put it on your cake. Ideal for beginners and pastry cooks
Diameter of 36 cm. Use: Take the roll of sugar dough out of the aluminum foil. Spread a thin layer of cream on the cake. Unroll the sugar dough plate with the plastic roll. Place it delicately on the cake. Remove the protective film. Cover the cake well and cut the excess. Ingredients: sugar, glucose syrup, vegetable fat (palm kernel, palm), humectants: E422, invertase, emulsifier: E471, thickeners: E413, E415, natural flavor, color: E153. May contain traces of almonds. Average nutritional values per 100g / Energy value: 1681KJ-402kcal / Fat: 5.3g- Including saturated fatty acids: 3.7g / Carbohydrates: 88.1g-Whose sugars: 85.8g / Proteins: 0g / Salt: 0, 02. Storage: Store at room temperature, away from light and moisture.
- Märke: ScrapCooking
- Kategori: Glasyr
-
Färg: Black
- Fruugo-ID: 247689823-534378392
- EAN: 3700392472689
Vänligen se överensstämmelseinformationen som är specifik för denna produkt som beskrivs nedan.
Följande information tillhandahålls av den oberoende tredjepartsåterförsäljaren som säljer denna produkt.
Tillverkare:
Följande information beskriver kontaktuppgifter för tillverkaren av denna produkt som säljs på Fruugo.
- ScrapCooking
- ScrapCooking
- ZA La Haute Limougère
- Fondettes
- FR
- 37230
- contact@scrapcooking.fr
- +33 2 47 40 11 32
- https://www.scrapcooking.fr/fr/
Ansvarig person i EU:
Följande information innehåller kontaktuppgifter för den ansvariga personen i EU. Den ansvariga personen är den utsedda ekonomiska aktör i EU som ansvarar för att skyldigheterna uppfylls för denna produkt som säljs till Europeiska unionen.
- ScrapCooking
- ScrapCooking
- ZA La Haute Limougère
- Fondettes
- FR
- 37230
- contact@scrapcooking.fr
- +33 2 47 40 11 32
- https://www.scrapcooking.fr/fr/