FIR65 º Energi Blanket - Active Edition

kr5190,00 Finns i lagret
Färg:
Vit & grå
Storlek:
200 cm * 190 cm
Antal:
  • Produktreferens: 1972295-4564238
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Finland
  • Leveranskostnad till Sverige kr148,39

Den FIR65 º Energi Blanket är en FIR - Far Infrared Ray -? Deepwarmth "nyskapande produkt som ger långvågig infraröd strålning och stimulerar kroppen mycket effektivt från ett nära avstånd FIR65 º Energi Blanket är en mycket säker, effektiv och ekonomiskt sätt att ta bort gifter. och metaboliska avfall lagras i kroppen. The FIR65 º Energi Blanket är en full-låda FIR teknik enhet, med full-kapsling kontrollerade zoner kroppens värme, mycket lämplig för hemmabruk. Ger en komplett? bastu Robust och gjord för frekvent användning.? erfarenhet . The FIR65 º Energi Blanket är också portabel och lätt att rengöra, för resor eller hemmabruk. Den direkta värmen från filten möjliggör skonsam strålande avslappning av musklerna, viktminskning, kroppskonturering och kontrollerad svett. FIR65 º Energi Blanket användas för att genomföra uppvärmning . på kroppen (kan användas tillsammans med bantning olja och elit olja etc.) Den FIR65 º Energi Blanket är en FIR - Far Infrared Ray - djup värme sovsäck "inte för att sova" som producerar FIR, långvågig infraröd strålning, och stimulerar kroppen mycket effektivt från ett nära avstånd. The FIR65 º Energi Blanket är en mycket säker, effektiv och ekonomiskt sätt att ta bort gifter och metaboliska avfall lagras i body.The produkt är mycket effektiv för viktkontroll, viktminskning och återvinning. Produkten innehåller en intelligent styrteknik, vilket ger djup värmen jämnt. The FIR65 º Energi Blanket kombinerar välbefinnande, återhämtning och vikt kontrollfunktioner utan några negativa effekter på den mänskliga kroppen. Produkten avlägsnar metaboliska avfall, fett och celluliter från kroppen mycket effektivt. De FIR65 º Energi Filt passar för hela familjen, för idrottare, Viktväktarna, skönhetssalonger, gym och generellt för alla som en del av övergripande välbefinnande. Produkten är mycket lätt att använda och det tar inte mycket plats.

* Påhittade FIR65 º Technology

* Certifierad av FIR65 º Technology

* Först innovated FIR65 º - Energi Blanket Active Edition

* Bekvämt för vikning, användning och lagring "mobil FIR bastu"

* Att anta en rad patent teknik

* Passiv kylning "tysta"

* Dubbelsidig Zipper

* FIR65 º Deep Heat Technology kan tränga 3-5 cm djupt under huden för att sönderdela överflödiga fettceller

* Exakt digital temperaturreglering teknik. Kan justera temperaturen med handhållen styrenhet.

Tekniska specifikationer

Produktnamn: FIR65 º - Energi Blanket Active Edition

GS1/EAN-code: 6430037210037

Mått: 200cm * 92cm

Produktens dimensioner sprids öppet: 200cm * 190 cm

Produkten Vikt: 7,4 kg

Drifttemperatur: 30 º C-60 º C

Spänning: 100V ~ 120V 60 Hz, 220V ~ 240V 50HZ

Utgående spänning: AC 240V, 330W (max)

Tid funktion: 5-95 minuter

Styrenhet: One-kanals justering (temperatur | tid)

Säkerhet: Produkten materialet UL säkerhet godkänd. Produkten är vattentät, mjuk och flexibel

Material: Nylon, polyuretan tyg, utrymme kolfiber

Produktion Godkännanden & Certifikat: CE, TUV, UL, CCC. LVD, EMC, ISO

Test i Finland: Kuortane Test Lab, Jyväskylä universitet

Manual: FI, SV, SO, DN, NO, DE, RU, NL, FR, IT, CZ, ES, EST, PL, PT

Produkt Paket Storlek: 46 * 25 * 52 cm

Paket Vikt: 8 / 7,4 (netto)

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från Fir65