Flaska Dweller .5L Anti-Bottle av vapur - Dryckflaska

kr129,00 8 artiklar i lager
EAN:
853471002468
Antal:
  • Produktreferens: 1563183-3738456
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr92,24

Flaska Dwellers .5L Anti-Bottle av vapur - Återanvändningsbar Vattenflaska. Den Artist serien Bottle Dwellers vapur .5L Anti-flaska står när den är full och veck när den är tom - lätt passar i fickor, väskor eller ryggsäckar. Den vapur Anti-Bottle är en vikbar, återanvändbar vattenflaska konstruerad för bekväm on-the-go användning. Till skillnad från traditionella stela flaskor, är Anti-flaska flexibel. Den står upprätt när den är full och kan rullas, vikas eller tillplattad när den är tom - lätt passar i fickor, väskor eller förpackningar. Säker och hållbar, är flaskan Dwellers vapur Anti-flaska tillverkad i USA och konstruerade för att tåla daglig användning och regelbunden rengöring. Det kommer också med en karbinhake, så att du kan fästa din Anti-flaska och ta med den överallt. Flaskan materialet tillåter också att anpassas och skrivas på. Vapur delades nyligen 2010 FPA Silver Award for Sustainability & Environmental Achievement. Som medlem i 1% för planeten, vapur donerar en del av all försäljning till vattenrelaterade och miljömässiga orsaker. Återanvändbara och Safe - Ultra-hållbart, BPA-fria med FDA-godkända polyeten innerfodret (lukt, smak och smutsavstötande). Tvättbar - Lätt att rengöra

Top-rack diskmaskin eller för hand. Lufttorka efter behov. Freezable - Kan frysas för att hålla drycker kalla. Monterbar - Ingår karbinhake kan fästas på varje påse, handväska eller ryggsäck. Identifierbar - Skrivbar område på baksidan för enkel identifiering. Finns i en mängd olika färger. Den vapur Artist serien lanserades för att inspirera och fira kreativa uttryck av konstnärer runt om i världen. Börjar med en internationell tävling bjöd vapur nya artister att designa den unika duk, den vapur Anti-flaska. Bidragen har granskats av en online kreativ gemenskap och tre vinnande ades curerad av en aktad domarpanel. Dessa begränsad upplaga flaskor är bara tillgängliga för en kort tid. Flaskan Dwellers Bottle designades av David Herbst.

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från Vapur