Sverige - Jul-leverans

Fruugo är den perfekta webbplatsen för din julshopping; med över 1 miljon produkter att välja mellan finns det något för alla. Även om julen är årets mest hektiska tid för oss, jobbar vi extra hårt för att leverera samma goda service som våra kunder är vana vid året runt.

Vi har leverantörer över hela världen. På respektive produktsida klickar du på Leveransinformation för att se från vilket land varan skickas. 

Senast rekommenderade ** beställningsdatum för leverans är 14 december.

Du kan fortsätta beställa som vanligt efter dessa rekommenderade sista datum och det kan fortfarande hända att du får din beställning innan jul.

Observera också att vissa leverantörer erbjuder ett alternativ för expressleverans som kan låta dig beställa efter dessa datum och få din order i tid för jul. Om expressleverans är ett alternativ kommer detta att visas under beställningsprocessen.

**Även om Fruugo-leverantörer strävar efter att leverera inom dessa tidsramar, observera att tiderna är uppskattningar och inte garanterade. Tidsramarna för leverans inkluderar inte tullhanteringstider eller ogynnsamma väderförhållanden utanför Fruugos kontroll. Vänligen tillåt ytterligare leveranstid för leveranser till särskilda platser som är ovanligt svåra att nå.