COVID19 Svenska

Information om coronaviruset för våra kunder

Vi håller öppet och är här för att hjälpa.


Vi vill att du kan lita på att vi håller öppet under dessa exceptionella tider.

Därtill vill vi hjälpa dig att köpa de produkter du behöver från hela världen.

Du kan fortfarande lägga beställningar och dra nytta av tillgången till vår mångfald och vårt omfattande, globala produktsortiment.

Vi övervakar kontinuerligt hälsorådgivning över hela världen och justerar våra arbetsmetoder för att skydda våra kunder, individer och partners.

Vi arbetar även nära vårt engagerade återförsäljarnätverk för att hjälpa dem att hålla igång sina företag och fortsätta leverera produkter till din dörr.

Vi hoppas att sektionen med vanliga frågor nedan kommer att besvara dina omedelbara frågor.

Vanliga frågor

Kan jag fortfarande lägga beställningar på Fruugo?

Absolut, Fruugo är fortfarande öppet för företag och du kan fortsätta att beställa produkter från vårt enorma globala sortiment.


Kommer mitt paket fortfarande att levereras i tid?

Våra återförsäljare och leveransföretag som vi arbetar med över hela världen gör allt de kan för att uppfylla leveransdatum på normalt vis. Uppskattad tid att skicka varor visas på våra produktinformationssidor.

Stora lokala och globala kurirer som används för att genomföra Fruugo-beställningar är fortfarande i drift och anpassar sina arbetssätt för att tillgodose specifika begränsningar i de land de är verksamma i. När det finns begränsningar påverkar dessa vanligtvis specifika regioner eller specifika länder och kommer att påverka alla leveranser i det området under en tid.

På grund av en situationen som vi aldrig tidigare skådat ber vi om din förståelse och tålamod där förseningar förekommer på grund av omständigheter utanför Fruugos, våra återförsäljare eller kurirers kontroll samt på grund av den höga ökningen av leveranser av varor som uppkommit runt om i världen.


Är det säkert att ta emot paket och produkter?

Det finns inga bevis för närvarande som visar att coronaviruset kan spridas via produkter eller förpackningar. Det kan hända att vissa lokala leveranssätt förändras (t.ex. inga underskrifter krävs, social distansering och andra åtgärder) för att skydda leveranspersonal och dig, och för att hålla det globala distributionsnätverket fungerade och så effektivt som möjligt.


Vad är er returpolicy?

Vi hoppas att du kommer att vara nöjd med ditt köp, men alternativet att returnera finns som vanligt och om du behöver det kan vår returpolicy hittas här.


Hur skyddar ni kunder, individer och partners?

Vårt team arbetar nu alla på distans och följer lokala begränsningar i verksamma länder efter vägledning för arbetsmetoder från lokala myndigheter.

Vi övervakar kontinuerligt hälsorådgivning över hela världen och anpassar våra arbetsmetoder för att möta specifika behov.


Kan jag fortfarande kontakta kundservice?

Vi hoppas att följande alternativ hjälper till att besvara din fråga snabbt och effektivt:

  • För allmän information - Våra hjälpsidor
  • För beställningar som redan har gjorts: Du kan kontakta återförsäljaren direkt med vårt interaktiva hjälpcenter från föregående sida. För att starta din förfrågan, klicka tillbaka och svara ”JA” på frågan
    ‘Avser din förfrågan en befintlig beställning?

Observera, på grund av den nuvarande situationen med coronavirus, får vi för närvarande ett större antal kundförfrågningar och det tar oss lite längre tid än vanligt att svara, men du kan vara säker på att vårt team kommer att kontakta dig så snart de kan .