Herbion Naturals Sockerfria Hostdroppar med naturlig mintsmak â €" 18Ct (Förpackning med 6)

574,00 kr
gratis leverans

Herbion Naturals Sockerfria Hostdroppar med naturlig mintsmak â €" 18Ct (Förpackning med 6)

Herbion Naturals Sockerfria Hostdroppar med naturlig mintsmak â €" 18Ct (Förpackning med 6)

Rekommenderat återförsäljningspris: 699,00 kr
Pris: 574,00 kr
Du sparar: 125,00 kr (17%)

Returer

Anmäl bara din retur till vår kundtjänst inom 14 dagar från det att du tog emot din beställning och skicka tillbaka produkten till återförsäljaren, ny och oanvänd.

574,00 kr gratis leverans

I lager

Vi erbjuder följande betalsätt

Beskrivning

Herbion Sockerfria hostdroppar sötas med Stevia, ett helt naturligt sötningsmedel som är ett hälsosamt alternativ till socker. Detta icke-lugnande hostdämpande medel är tillverkat med Hyssop Plant, Licorice och Malabar Nut, som täcker halsen för att lindra hosta, lugna irritation och torrhet. Dessa pastiller smakar utsökt och fungerar exceptionellt bra för att ge välbehövlig komfort. Herbion Host Drops är lämplig för vuxna och barn 6 år och äldre och är en viktig sak i alla amerikanska hushåll.
  • Fruugo-ID: 56613131-115290811
  • EAN: 10040232176408
  • Säljs av: Herbion USA

Allt innehåll på webbplatsen som rör produkter, inklusive (eller är snarlikt) läkemedel, vitaminer och kosttillskott är inte avsett att användas som diagnostik, behandling, botemedel eller förebyggande av något hälsotillstånd eller sjukdom. Informationen på denna sida utgör inte medicinsk rådgivning och bör inte beaktas om det strider mot råd från läkare, farmaceuter eller någon annan licensierad vårdpersonal. Om du tror att du har ett medicinskt problem bör du kontakta din vårdgivare angående den här produkten. Se till att du alltid läser etiketten och följer alla instruktioner som medföljer produkten innan du använder eller konsumerar. Lita inte på informationen som anges på vår webbplats.

Leverans och returer

Produkterna skickas av individuella återförsäljare på Fruugo. Leveranstiden beror på många faktorer, bland annat leveransadress och val du gör i kassan. Visa fullständig leveransinformation

Skickas inom 5 dagar

  • Standardleverans GRATIS - Leverans mellan kl mån 22 augusti 2022–fre 02 september 2022

Leverans från USA.

Registrera din retur inom 14 dagar från det att du tog emot din beställning och följ säljarens instruktioner när du utan onödigt dröjsmål skickar tillbaka varorna. Se våra hjälpsidor. Visa fullständig returpolicy

Herbion USA

Adress: 180 Broadway, Suite 3A, New York, 11801, USA