Fjällnära Chonos Ultra dunjacka - AW16

kr3449,00 kr2099,00 4 artiklar i lager
Färg:
Grön
Storlek:
EAN:
5055571732152
Antal:
  • Produktreferens: 3801338-8285955
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr0,00

Chonos Ultra Down Jacket är utrustad med ett brett utbud av lätta funktioner som möblerar det med enorma funktionalitet utan att lägga onödig vikt. Dessa inkluderar ett skräddarsytt 'aktiva berg' passa, en fullt justerbar hjälm kompatibel huva som lätt kan stuvas undan och två djupa A-line handvärmare fickor.

Tillverkade av ett PERTEX® Quantum Y garn som ger förbättrad isolering och draghållfasthet, jackan också har en 100DWR (Durable Water Repellent) behandling som överskuggar det med en utmärkt vatten sprider förmåga. A PERTEX® Quantum ripstop foder har använts genom att säkerställa den fortfarande lätta och robusta, medan tekniska skräddarsy rymmer en full rörelseomfång som inte kompromissar i jackans passform eller täckning. Ledade armar med bakåtkompilerade skräddarsy tjänar ett liknande syfte genom att förhindra att sömmarna bromsande armbågar och biceps. 250g av 90/10 hög kvalitet gåsdun 800 + fill power och en full boxwall konstruktion ger överlägsen värmelagring och eliminera kalla fläckar.

En fullt justerbar, klättring hjälm kompatibel mountain huva - fodrad med ett PERTEX® Quantum Y garn - ger ytterligare vattenavvisande samtidigt styva visir med en skum infoga och tråd lip ger en justerbar, skräddarsydd passform. Införandet av en intern elastisk ögla och krok på den bakre komprimering dragsko tillåter huven rullade ned och stuvas undan när inte i använda.

Fickor är utformade med djupt A-line handvärmarna och är konstruerade med U-formad pull dragkedjor för användning med handskar eller vantar. En full längd omvända och förbryllad Tvåvägs YKK dragkedja möjliggör enkel användning med en ryggsäck eller klättring sele.

Den lägre jackavslut sitter bekvämt mot kroppen och förhindrar väder intrade och värme förlust. MONTANE® 'penny snörlåsen' på nedre fållen sidorna ger strömlinjeformade komfort för en klättring eller ryggsäck sele.

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från Montane