Muntons Spraymalt - Medium 500g

kr40,95 Finns i lagret
EAN:
693062008611
Antal:
  • Produktreferens: 1519078-3655731
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr249,34

Rik maltsmak, perfekt för bitter. Ökar den öl naturliga kroppen och resulterar i en mer rundad, fyllig not till den slutliga brygd.

Typiska analyser

Färg (EBC-enheter) 24 - 44

Beska (eBUS) N / A

Fukt (när packad) 5,5%

Protein 7,5% max.

pH 5 - 6

Spraymalt kommer att förbättra kvaliteten på några öl kit när de används i stället för socker. Det kommer att brygga öl som är mindre torr, med mer rikedom, kropp och förbättrad huvudbildning och retention. Hoppat Spraymalt kommer att lägga en extra hoppy bett till allt öl som du gör.

Förslag på användningsområden:

1 Byt ut 50/50 med socker - 1/2 kg socker plus 1/2 kg Spraymalt (1-pack). Använd detta i någon öl kit recept som föreslår tillägg av 1 kg socker. Detta recept kommer att bidra avsevärt till att förbättra den övergripande kvaliteten och smaken av din öl.

2 Suppleant två förpackningar (1 kg) Spraymalt för allt socker som rekommenderas i öl kit receptet. Viktigt: när du använder detta recept måste du använda Muntons Premium Gold jäst som du kommer att producera en öl särskilt rik och fyllig kräver de förbättrade jäsning egenskaper Muntons Premium Gold jäst. Helt enkelt ersätta de två förpackningar med Spraymalt för 1 kg socker anges i öl kit receptet. Detta kommer att brygga öl av högsta kvalitet förvandla en vanlig öl kit till ett premium kit med en särskilt hög andel av malt. Du kan använda en förpackning av Hoppat Spraymalt i stället för standard Spraymalt i detta recept.

3 Lägg en förpackning om Spraymalt till någon standard recept förutom de 1 kg socker föreslås med öl kit. Detta kommer inte bara att öka den maltsmak utan även brygga en starkare öl utan att förstöra öl naturliga karaktär. Öl bryggt kommer att vara cirka 20% starkare än standardreceptet. Hoppat Light igen är perfekt, förbättra humlesmak av slut öl samt den allmänna rikedomen.

Munton Spraymalt finns i 500 g förpackningar. Oavsett vilket recept du följer, kan du vara säker på att producera bättre öl än någon standard kit, enkelt och ekonomiskt.

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från Goodlife