Organisk ashwagandha ksm-66 ® rot extrakt - 100 tabletter

289,00 kr
+ 65,49 kr Leverans

Organisk ashwagandha ksm-66 ® rot extrakt - 100 tabletter

Organisk ashwagandha ksm-66 ® rot extrakt - 100 tabletter

Pris: 289,00 kr

Returer

Anmäl bara din retur till vår kundtjänst inom 14 dagar från det att du tog emot din beställning och skicka tillbaka produkten till återförsäljaren, ny och oanvänd.

289,00 kr + 65,49 kr Leverans

I lager

Vi erbjuder följande betalsätt

Beskrivning

Aldous Bio KSM-66 ® Ashwagandha Root Extract är en officiell ekologisk certifierad produkt odlad med vatten med hög renhet och fri från giftiga rester från bekämpningsmedel, syntetiska gödningsmedel, tillsatser och konserveringsmedel. Urvalet vi gör garanterar de utmärkta näringsegenskaperna hos vår organiska Ashwagandha. Även om det är känt som indisk ginseng eller med sitt botaniska namn withania somnifera, används Ashwaganda i Ayurveda-medicin som en naturlig adaptogen mot stress.  Varje kapsel innehåller 600 mg KSM66 ® Organic Ashwaganda Root. KSM 66-extrakt ® är det enda som erbjuder ett totalt spektrum av aktiva komponenter med den högsta koncentrationen av withanolider som för närvarande finns tillgängliga och härrör endast från roten, den mest värdefulla delen av växten. Som vår Ashwagandha KSM-66 ® kommer från ett helt naturligt och ekologiskt ursprung, organismen känner igen och assimilerar den i större utsträckning utan att skapa biverkningar.

Allt innehåll på webbplatsen som rör produkter, inklusive (eller är snarlikt) läkemedel, vitaminer och kosttillskott är inte avsett att användas som diagnostik, behandling, botemedel eller förebyggande av något hälsotillstånd eller sjukdom. Informationen på denna sida utgör inte medicinsk rådgivning och bör inte beaktas om det strider mot råd från läkare, farmaceuter eller någon annan licensierad vårdpersonal. Om du tror att du har ett medicinskt problem bör du kontakta din vårdgivare angående den här produkten. Se till att du alltid läser etiketten och följer alla instruktioner som medföljer produkten innan du använder eller konsumerar. Lita inte på informationen som anges på vår webbplats.

Leverans och returer

Produkterna skickas av individuella återförsäljare på Fruugo. Leveranstiden beror på många faktorer, bland annat leveransadress och val du gör i kassan. Visa fullständig leveransinformation

Skickas inom 2 dagar

  • Standardleverans 65,49 kr - Leverans mellan kl fre 19 augusti 2022–tors 01 september 2022

Leverans från Spanien.

Registrera din retur inom 14 dagar från det att du tog emot din beställning och följ säljarens instruktioner när du utan onödigt dröjsmål skickar tillbaka varorna. Se våra hjälpsidor. Visa fullständig returpolicy

Bio Unicorn

Leverans från Spanien.

Adress: C/ La Oliva 37, Almonacid del Marquesado, 16431, Spanien
Återförsäljarens VRN: ESB16340218