Ört naturals hosta sirap med honung - 5 fl oz

369,00 kr
gratis leverans

Ört naturals hosta sirap med honung - 5 fl oz

Rekommenderat återförsäljningspris: 499,00 kr
Pris: 369,00 kr
Du sparar: 130,00 kr (26%)

Returer

Anmäl bara din retur till vår kundtjänst inom 14 dagar från det att du tog emot din beställning och skicka tillbaka produkten till återförsäljaren, ny och oanvänd.

369,00 kr gratis leverans

I lager

Vi erbjuder följande betalsätt

Beskrivning

Herbion Naturals Cough Syrup with Honey är ett hushållsviktigt. Den innehåller ett kraftpaket av växtbaserade extrakt som ger god hälsa som Moder Natur avsåg. Förbättrad med honung för en smaklig smak lindrar denna sirap hosta, hals, främjar hälsosam lungfunktion, bronkialpassager och optimerar immunsystemet. Den barnvänliga formulan är icke-lugnande, alkoholfri, nötfri och glutenfri. Ört hostmedicin med honung ger snabb och effektiv lindring för vuxna och barn 13 månader och äldre.

Allt innehåll på webbplatsen som rör produkter, inklusive (eller är snarlikt) läkemedel, vitaminer och kosttillskott är inte avsett att användas som diagnostik, behandling, botemedel eller förebyggande av något hälsotillstånd eller sjukdom. Informationen på denna sida utgör inte medicinsk rådgivning och bör inte beaktas om det strider mot råd från läkare, farmaceuter eller någon annan licensierad vårdpersonal. Om du tror att du har ett medicinskt problem bör du kontakta din vårdgivare angående den här produkten. Se till att du alltid läser etiketten och följer alla instruktioner som medföljer produkten innan du använder eller konsumerar. Lita inte på informationen som anges på vår webbplats.

Leverans och returer

Produkterna skickas av individuella återförsäljare på Fruugo. Leveranstiden beror på många faktorer, bland annat leveransadress och val du gör i kassan. Visa fullständig leveransinformation

Skickas inom 5 dagar

  • Standardleverans GRATIS - Leverans mellan kl ons 24 augusti 2022–tis 06 september 2022

Leverans från USA.

Registrera din retur inom 14 dagar från det att du tog emot din beställning och följ säljarens instruktioner när du utan onödigt dröjsmål skickar tillbaka varorna. Se våra hjälpsidor. Visa fullständig returpolicy

Herbion USA

Leverans från USA.

Adress: 180 Broadway, Suite 3A, New York, 11801, USA