Fred mäktiga plånbok Tyvek, Super stark Stealth plånbok!

kr149,00 Finns inte i lagret
EAN:
856824001828
Antal:
  • Produktreferens: 1266478-2993343
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr79,07

Fred mäktiga plånbok, Dubbelvikning stil

Flashback till 60-talet med fred mäktiga plånboken. Mäktiga plånboken är utformat från ett ark superstarkt Tyvek som är praktiskt taget oförstörbar och är 100% återvinningsbara. Den geniala origami designen förstärker att styrka genom att använda en enda vikta sy mindre konstruktion så att plånboken att gradvis utvidga och anpassa för att möta din egen personlig förvaring behöver. På grund av tunn, lätt och vattentät funktioner, kan du ta din mäktiga plånbok någonstans. Det gör en stor "natt ut" plånbok för en smal silhuett och den skrivbara ytan praktiskt fungerar som en snabb anteckning pad på språng. I tid, mäktiga plånboken gradvis mjukar upp och patina men, även efter år av slitage, det kommer fortfarande erbjuda överraskning och värva intriger. Mäktiga plånboken rymmer ca 16 kreditkort, har två invändiga fickor för kontanter eller kvitton och två sidofickor för snabb åtkomst. Tyvek mäktiga plånböcker är miljömässigt ansvariga, med 25% av deras sammansättning kommer från återvunnet mjölk och vattenbehållare. Mäktiga plånböcker är också 100% återvinningsbara

Fråga dig själv - vad vill du från en plånbok? Lätt och stark? Tunn och utbyggbart? Tår och vattentålig? Återvinningsbara? Perfekt för lättläst kort till exempel ostron (du behöver inte ta ur din plånbok)? Om detta är sorteringen egenskaper kräver du i en plånbok då Dubbelvikning Dynomighty Design Tyvek fred mäktiga plånboken är något för dig

Ursprungliga stitchless design plånboken är av Terrence Kelleman, fred Dubbelvikning vikta design gör plånboken att expandera gradvis som behövs som ger dig mer utrymme. Tyvek kommer att bära i, mjuka upp och patina med användning förblir men tufft. Tyvek trycks med bilder av dot matix dator papper att dölja plånboken ger en ökad grad av stealth. Alla dessa egenskaper ger dig en fantastisk plånbok som är lätt, stark, långvarig och tunnt. Tyvek Dubbelvikning plånböcker finns i fred, 3 ringpärmar papper, strimlad papper, matrisskrivare papper och...

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från Dynomighty