Skin Doctors

Skin Doctors Powerbrasion Hem Micro-dermabrasion System

kr674,00 Endast 1 artikel kvar i lager
Storlek:
5 delat set
EAN:
9325740000785
Antal:
  • Produktreferens: 1845799-4284044
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr83,09

Denna kraftfulla mikro-dermabrasion och hydroxy syra peeling system hjälper till att minska uppkomsten av fläckar, rynkor, solfläckar, fräknar, synliga porer och akne ärrbildning att lämna en fräsch och strålande hy. Den koncentrerade ytrenovering grädde, formuleras med glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra, hjälper till att lossa inte bara det yttre skiktet av matt, livlöst hud, men även stöd exfoliering inuti porerna, vilket gör det mycket effektivt för att minska uppkomsten av fläckar. Innehåller: Intensiv Micro-dermabrasion CrystalsMicro-dermabrasion Accelerator UnitGamma Hydroxy - 50mlReplacement Mikro-omloppsbana huvuden - x2.

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Fler produkter från Skin Doctors