Burgon & Ball

Sophie Conran Everyday trädgårdsarbete handskar av Burgon & bollen

kr179,00 Endast 1 artikel kvar i lager
EAN:
5019360007968
Antal:
  • Produktreferens: 3507970-7359349
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr78,79

Sophie Conran Everyday trädgårdsmästare? s handskar av Burgon & bollen. "The Garden & stora utomhus Collection" har utformats uteslutande av Sophie Conran för Burgon & bollen. Arbeta i partnerskap med Burgon & boll, Sophie har skapat en fantastisk samling av ergonomiskt avancerade verktyg och handskar, särskilt utformad med den kvinnliga sidan i åtanke, och gåva uppsättningar för älskare av naturen. Sin vardagliga storlek Trädgårdshandskar, Sophie kommenterade? Jag bär alltid handskar när jag? m arbetar i trädgården eller trädgårdsskjul? det sparar mig timmar med Nagelborste efteråt

Mellan dem, mina två olika stora par handskar ge mina händer det skydd de behöver för varje jobb i trädgården? samt att lägga till lite elegans till vanliga trädgårdsmästare? s klädsel

Jag håller detta par handskar min bakvägen och glida dem på varje gång jag poppa ut för en plats av trädgårdsarbete. De passar som handen i handsken bör och är härligt bekväma och elegant också.? Vardagliga trädgårdsmästarens handskar har en skyddande, mjukt fodrad, rib väva yttertyg som ger stor flexibilitet i rörelse. De har en Stretchmesh mellan fingrarna som reglerar hand temperatur och förbättra fingerfärdighet, med palmer och fingrar gjorda av hårda bär ännu Ultra mjukt tyg som ser inte? t gå stel om den blir våt. Finns även i en gauntlet stil. Ett meddelande från Sophie... Växande blommor, grönsaker och örter ger näring och glädje i mitt liv. Trädgårdsskötsel och dess rika belöningar är fantastiska universallösning till hektiska liv som vi alla ta itu med dag till dag. Jag växte upp med föräldrar som var båda entusiastiska trädgårdsmästare och från tidig ålder har kunnat njuta av lugnet och skönheten i trädgården. Överallt där jag har hittat mig själv, jag har alltid haft lust att få tag i några jorden och jag försöker spendera så mycket tid som möjligt utanför - spjällådan en trädgård är en fantastiskt givande tidsfördriv. Som med de flesta familjer, kretsar mitt hem kring köket, som är fylld med underbara föränderliga Blom från trädgården och en ganska sporadisk tillgång på doftande örter och härliga missbildade grönsaker. Inte överraskande, har kommer från en familj av designers, jag skissa idéer för produkter för så länge jag kan minnas. Som trädgårdsmästare har jag alltid drömt om att skapa ett utbud av trädgårdsarbete verktyg och tillbehör. En av de problem jag möter som en kvinna när trädgårdsarbete är att mina händer är i allmänhet för liten för standardverktyg. Mina mönster specifikt adress denna fråga och jag hoppas kommer att lägga till glädje för trädgårdsarbete med sin skönhet och förbättrad funktionalitet. Det gläder mig att arbeta med Burgon & bollen att producera mina verktyg, exceptionell kvalitet och enastående kulturarv i trädgården verktygstillverkning. Jag är oerhört stolt över dessa verktyg, som är en fröjd att arbeta med. Jag hoppas att du älskar dem också. Bättre verktyg, desto lättare jobb. Sophie.

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från Burgon & Ball