Burgon & Ball

Sophie Conran glättaren Burgon & Ball - Gift Boxed

kr169,00 4 artiklar i lager
EAN:
5019360007845
Antal:
  • Produktreferens: 3507966-7359344
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr110,96

Gift Boxed Sophie Conran glättaren Burgon & Ball. "The Garden & Great Outdoors Collection" har utformats uteslutande av Sophie Conran för Burgon & Ball. Att arbeta i partnerskap med Burgon & Ball, har Sophie skapat en fantastisk samling av ergonomiskt avancerade verktyg och handskar, särskilt utformad med kvinnliga handen i åtanke, och gåva uppsättningar för friluftsälskare. I en kommentar till hennes murslev, Sophie sa "Jag kunde? T hjälpa märker att när jag skulle gräva, föll halva jorden på baksidan av spackel, vilket gör varje jobb tar längre tid. Den mjukt svängda backspärren i min murslev förhindra att detta händer? En mindre frustration i min dag. " Kvaliteten murslev har en vaxad FSC bokträ handtag, mässing hylsa, huvud av rostfritt stål, och mäter ca 27.5cm lång x 7,5 cm bred. Levereras i en superb, märkt presentförpackning. Ett meddelande från Sophie ... Växande blommor, grönsaker och örter ger näring och glädje i mitt liv. Trädgårdsskötsel och dess rika belöningar är en fantastisk universalmedel till det hektiska tempot i livet som vi alla ta itu med dag till dag. Jag växte upp med föräldrar som var både entusiastiska trädgårdsmästare och från en tidig ålder har kunnat njuta av frid och skönhet som finns i trädgården. Överallt där jag har hittat mig själv, har jag alltid haft lust att få mina händer i lite jord och jag försöker tillbringa så mycket tid som möjligt utanför - crating en trädgård är en fantastiskt givande tidsfördriv. Som med de flesta familjer, kretsar mitt hem runt i köket, som är fylld med vackra förändrade blommor från trädgården och en ganska sporadisk utbud av doftande örter och härliga missbildade grönsaker. Inte överraskande, kommer från en familj av formgivare, jag har skissa på idéer för produkter för så länge jag kan minnas. Som trädgårdsmästare jag alltid har drömt om att skapa ett utbud av trädgårdsredskap och tillbehör. Ett av de problem jag möter som en kvinna när trädgårdsarbete är att mina händer är i allmänhet för liten för standardverktyg. Min designer specifikt behandla denna fråga och jag hoppas kommer att lägga till glädje för trädgårdsarbete med sin skönhet och förbättrad funktionalitet. Det gläder mig att få arbeta med Burgon & Ball för att producera mina verktyg, på grund av sin exceptionella kvalitet och enastående arv i trädgården verktygstillverkning. Jag är oerhört stolt över dessa verktyg, som är en glädje att arbeta med. Jag hoppas att du älskar dem också. Ju bättre verktyg, desto lättare jobbet. Sophie.

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från Burgon & Ball