Stabilicer Sport

kr524,00 Endast 1 artikel kvar i lager
Storlek:
Antal:
  • Produktreferens: 3594465-7603296
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr237,26

STABILicers SPORT har utvecklats för våra allvarliga sportentusiaster. Vi vet att du brukar låta vintern stoppa dig, därför har vi utformat en produkt som kan hjälpa dig njuta av det med lite mindre risk. Om du &

039; re en isig vandringsled, gå för en vinter som kör eller bara att få för en latte i en snöstorm, STABILicers SPORT ger förtroendeingivande grepp. En aggressiv cleat och slitbanan kombination skapar perfekt rörlighet och dragkraft. Konstruerad för att vara lätt med Tension-Fit Binding™, STABILicers SPORT håller säkert till din favorit löparskor eller vandringskänga och kan bäras med mest fritidsskor. Produktegenskaper: Full foten slip skydd med hälen och framfoten knapar upprätthåller dragkraft i hela din naturliga steglängd medan du går eller springer. Dubbel densitet TPE Elastomer konstruktion med utbytbara knapar ger hållbara hållbarhet. Lätta TPE Elastomer håller STABILicers SPORT stadigt på plats. Dragkraft trampa yttersula och knapar kontakta gångavstånd yta, ger överlägset grepp på is, snö, rock och trottoaren. Utbytbara knapar Spara pengar och öka produktens livslängd. Nya kardborrband © pulver rem håller SPORTEN ordentligt i stället för tuffa aktiviteter såsom snö trekking och trail vandring. STABILicers™ SPORT FAQs vilken typ av skor kan jag använda min STABILicers SPORT med? Du kan bära STABILicers SPORT med sportskor, fritidsskor, vandringskängor eller arbetsstövlar. (Ledsen, höga klackar och större stövlar är ute.) Hur bifogar jag STABILicers SPORT i mina skor? STABILicers SPORT har en Elastomer spänning-fit bindande system som kommer att hålla dem ordentligt på plats. Eftersom STABILicers SPORT sträcka över en sko eller boot tar de mer ansträngning att sätta på än den ursprungliga STABILicers vilket gör dem mindre önskvärda för alla som har artrit i sina händer. Kommer min STABILicers SPORT sträcka ut, vilket gör dem inte passa över tid? STABILicers SPORT är gjorda av en speciell Elastomer förening som tillåter dem att ha ett bra minne och är utformade för att hålla sin form. Om däremot kvar på ett par skor eller skrynklade ihop i en garderob, de kan ändra sin form något. På vilka ytor kan jag bära STABILicers SPORT? STABILicers SPORT kan bäras på de flesta ytor som finns utomhus. De är inte avsedda för inomhusbruk och kan repa golv och fånga på mattor. STABILicers SPORT är också inte för att arbeta på hårda slick ytor såsom kakel, polerade stenar eller metaller som är helt slät. Tillhandahåller STABILicers SPORT dragkraft på tydlig trottoaren eller trottoarer? Ja, STABILicers SPORT grip trottoaren, rock, trottoarer, och de flesta utomhusförhållanden. Hur vet jag vilken storlek på beställning? Kolla in vår Storlekstabell. Välj din skostorlek och hitta motsvarande STABILicers SPORT storlek. Om du är mellan två storlekar, Beställ den mindre storleken om du köper dem främst för löparskor och den större om du får dem för stövlar. En nära passform är allt du behöver; Det spelar &

039; t behöver vara exakta. UK storlekar är följande: X små 3-5 små 5,5-7,5 Medium 8-9,5 Large 10-12 Hur ofta behöver jag byta klotsarna? Det beror på hur ofta du bär STABILicers SPORT och på vilka ytor. Om du använder dem bara på is och snö kommer att de pågå i det oändliga. Om, emellertid, du bär dem på trottoaren, kommer att de behöva kontrolleras oftare slitage. Byt ut fästjärnen när ytan blir slät. Hur byter jag skorna? Skorna kan ändras mycket lätt med en ¼" hylsnyckel eller skruvmejsel. Ersättning knapar finns i påsar av 25, men endast ett fåtal på varje fotsula måste ändras på en gång. Kan jag bara köpa skruvar i järnhandeln för ersättning? STABILicers SPORT fästjärnen är utformade för att passa in i ett gängat kärl och görs från sätthärdade stål att minska slitaget. De har en speciellt utformad form som biter i isen. Hur påverkar temperaturförändringar min STABILicers SPORT? STABILicers SPORT är utformade för vinterbruk, så kallt väder inte kommer att påverka dem. Dock STABILicers SPORT är inte förtjust i hög värme och bör inte lämnas i direkt solljus eller i en täppt bil. Bör jag före sträcka min STABILicers SPORT innan jag prova dem för första gången? Ja, före stretching din nya STABILicers SPORT kommer att möjliggöra en enklare första tid som passar. Hur ska jag förvara min STABILicers SPORT över sommaren? Ta bort klotsarna (rekommenderas, men krävs inte) och förvara dem torrt. STABILicers SPORT bör inte förvaras helst hög värme (t.ex verandor eller i bilar.)

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från 32 North