SwimFin Shark Fin - Pink

kr309,00 Finns i lagret
Färg:
Rosa
EAN:
5060167440038
Antal:
  • Produktreferens: 3619042-7680132
  • Plane icon Skickas inom 24 timmar
  • Frakt från Storbritannien
  • Leveranskostnad till Sverige kr98,86

Funktioner: - Shark fin formade flytkraft stöd - Safe & säkra känsla i vattnet - mest lämplig för barn 15-30 kg och åldrar 3 uppåt - finns i olika färger här hajfena formade flytkraft stöd från SwimFin ger barn en trygg och säker känsla när man lär sig att simma och lämnar sina armar gratis att lära sig deras simma stroke. Designad för barn i åldrarna 3-6 år, upp till ca 30 kg i vikt. Vad är SwimFin? SwimFin är läromedel, flotation enhet och kul vatten leksak allt i ett. Den skall bäras högt på baksidan, ovanför tyngdpunkten. Detta sätt som det kommer att avbryta barnet i vattnet - det kommer inte tips barn framåt om slitna korrekt. SwimFin inspirerar till fantasi och lek. När ett barn sätter på en SwimFin, de omedelbart blir mer aktiv, leka, bygga förtroende, lärande, experimentera och ha roligt

SwimFin spelar en psykologisk roll i att lära sig simma, även innan en lektion har startat. Barn älskar känslan av trygghet och säkerhet SwimFin ger dem, medan den motiverar och stimulerar fantasi och lek. Det viktigaste med SwimFin är detta: ju mer under vatten är det, det ger mer stöd. Detta innebär när barnet är vertikal, doggy paddling genom vattnet, SwimFin kommer att vara nästan helt nedsänkt, vilket ger maximalt stöd. Som barnets kroppsställning blir mer övergripande, kommer SwimFin ur vattnet ger mindre stöd. Detta innebär att barnet simmar mer för sig själva med mindre och mindre rättslig hjälp. Och Swimfin aldrig har till vara uppblåsta, deflaterad, eller behöver ha extra stöd till eller tas bort med armbindlar/skivor, body västar etc. Till skillnad från andra hjälpmedel för simning, SwimFin finns flera streck funktionella. Det lämnar armarna helt gratis att flytta och så kan användas för att lära sig fram-crawl, back-stroke, bröst-stroke och fjäril. SwimFin fungerar för alla åldrar och förmågor: från småbarn ta till vattnet för första gången, hela vägen genom förbättrad vuxenstuderande att avancerade simmare som vill utveckla stroke teknik. Vi använder SwimFin i vår egen simlektioner så kan intyga att deras värde för barn i alla åldrar från ca 3 år uppåt

Observera: SwimFin kommer i en storlek bara. SwimFin har prövats och testats och visat sig fungera för alla åldrar, storlekar och kapaciteter. Men förpackningen finns ett diagram säger SwimFin är lämplig för barn 15-30 kg och ger en ungefärlig ålder utbud av 3 – 6 år. Detta är ett rättsligt krav för alla flythjälp som har genomgått säkerhetstester och är enbart vägledande. Så, vad händer om du har ett barn som är 5 år gammal men väger 33kg? Lämpar sig SwimFin eller är inte det? Allt vi kan säga är att vi har vittnesmål från människor runt om i världen talar om för oss att det fungerar för barn i alla åldrar. Uppfinnaren av SwimFin, Kevin Moseley, är sex-fot-tre-inches tall, väger över fjorton stenar (det är ca 200 pounds eller 90 kg) och en SwimFin håller honom flytande (han har personligen testat detta.) Detta bör ge någon förälder eller lärare sinnesfrid. Dock som sagt på undersidan av eachSwimFin, måste det användas under konstant, kan tillsyn.

Produkterna levereras av självständiga detaljhandlare belägna runt om i Europa. Leveranstiderna och fraktavgifterna varierar beroende på var återförsäljaren har sitt säte och det valda leveranssättet.

Du kan välja ett av följande leveranssätt:

Vi skickar en leveransbekräftelse till din e-postadress så snart din beställning har gått iväg. Du kan också kontrollera beställningens status på Min profil  Mina beställningar.

Leveranstiden till svåråtkomliga ställen är längre.

Vi gör vårt bästa för att garantera att produkterna som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du ändå får en ofullständig beställning eller fel produkter eller det finns någon annan orsak till att du är inte nöjd med din beställning, kan du annullera beställningen eller vilka som helst produkter i beställningen och få full kompensation.

Vissa produkter från Fruugo kan du inte returnera:

Kom ihåg att de produkter du vill returnera måste vara i originalskick med alla tillbehör. Kom ihåg att återförsäljaren förbehåller sig rätten till att inte ta emot de returnerade produkterna och att skicka dem tillbaka till din adress om produkterna bryter mot returvillkoren.

Meddela en retur

Informera oss om din önskan att returnera en beställning eller några produkter i din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet. Ange åtminstone följande information:

Vår kundservice skickar specifika instruktioner om hur du ska skicka tillbaka returpaketen till detaljhandlarna. Skicka inte tillbaka returpaketet förrän du har fått instruktionerna.

Om du vill returnera en tung (tyngre än 20 kg) eller stor produkt som kräver specialhantering måste du meddela Fruugos kundtjänst om det via e-post, så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt fraktlösning för returtransporten. Kom ihåg, om du returnerar en tung eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten.

Om du vill returnera en produkt eller flera produkter med ett högt värde, det vill säga en produkt vars värde uppgår till 15 000 kr (1 500 euro) eller mer, hjälper vår kundtjänst dig att hitta ett lämpligt leveranssätt. I allmänhet krävs att du använder rekommenderad post och att du försäkrar paket med högt värde, eftersom varken Fruugo eller någon återförsäljare tar på sig ansvaret för leveranser som förloras eller skadas under returtransporten.

Skicka tillbaka produkter till detaljhandlare

Om du returnerar produkter till flera detaljhandlare bör du fördela produkterna på flera paket inför leveransen. Produkterna returneras till den detaljhandlare som levererade produkterna till dig. Exempelvis om din beställning innehåller sammanlagt 6 produkter, av vilka 2 produkter kommer från detaljhandlare A och 4 produkter från detaljhandlare B och du vill returnera alla produkter, borde du skicka iväg två paket. Ett paket borde innehålla 2 produkter från detaljhandlare A och borde levereras till detaljhandlare A:s returadress; det andra paketet borde innehålla 4 produkter från detaljhandlare B och levereras till detaljhandlare B:s returadress.

När du lämnar in returpaketet för returtransport ska du be om kvitto och spara det ifall det behövs vid ett senare tillfälle. Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju fortare du returnerar produkterna, desto snabbare får du återbetalning. Vi meddelar dig via e-post när produkten har kommit fram till återförsäljaren och har godkänts för retur.

Om varan eller varorna som du har beställt inte är skadade eller felaktiga ansvarar du själv för returkostnaden. Kom ihåg, om du returnerar en tung (över 20 kg) eller stor vara som kräver specialhantering betalar du själv för returtransporten. Å andra sidan, när du returnerar alla produkter från en viss återförsäljare som ingick i din beställning, återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden som du har betalat. Läs Återbetalning & behandlingstider för mer information.

Skadade leveranser

Om du har fått en skadad, trasig eller defekt produkt kontaktar du Fruugos kundservice så fort som möjligt. Ange åtminstone följande information:

Normalt ber vi dig skicka tillbaka den skadade produkten till återförsäljaren. Så snart produkten har nått återförsäljaren skickar denne dig en ny eller reparerad produkt. Om det inte går att få en annan produkt, eller om du vill annullera beställningen helt och hållet, kontaktar du oss så får du tillbaka hela kostnaden för produkten.

Fruugo kan börja behandla återbetalningen så fort som detaljhandlaren mottagit produkterna och accepterat dem. Ju tidigare du returnerar, desto snabbare får du återbetalning eller en ersättande produkt.

Om den yttre förpackningen av din beställning är tydligt skadad när du får den och du misstänker att också produkterna är skadade, kan du vägra att ta emot leveransen och meddela Fruugos kundtjänst om det. En ersättande produkt levereras till dig så snabbt som möjligt efter att det skadade paketet har kommit fram till detaljhandlaren.

Fler produkter från SwimFin