Vård Munhygien Probiotiska tabletter skydda halsen obehag rökning dålig andedräkt hosta andningsinfektion Munhälsa

549,00 kr
gratis leverans

Vård Munhygien Probiotiska tabletter skydda halsen obehag rökning dålig andedräkt hosta andningsinfektion Munhälsa

Vård Munhygien Probiotiska tabletter skydda halsen obehag rökning dålig andedräkt hosta andningsinfektion Munhälsa

Pris: 549,00 kr
549,00 kr gratis leverans

I lager

Skickas inom 5 dagar

Vi erbjuder följande betalsätt

Beskrivning

Vad är probiotika ? 1.Probiotika är fördelaktiga bakterier som lever inuti kroppen och spelar en avgörande roll i övergripande hälsa och välbefinnande. En hälsosam kropp kräver en riklig tillgång på fördelaktiga bakterier för att fungera som naturen avsett, vilket säkerställer korrekt funktion inom tre områden: Matsmältning, metabolism och immunitet. Do du har orala problem? Orala problem inkluderar ont i halsen, hosta, parodontit, aphtha, svullen, dålig andedräkt, sprucken tand och till och med ackumulering av tandplack. Dessa problem orsakas av de skadliga bakterierna inuti munnen. Så hur man kontrollerar dem och upprätthåller en hälsosam oral miljö är avgörande. Vår munhåla är en komplex miljö på grund av de olika livsmedel vi intar. Så i vår mun finns det gott om bakterier inklusive skadliga bakterier och hjälpsamma bakterier. Dessa bakterier överlever tillsammans och bygger florabalansen, vilket innebär ett stabilt tillstånd. När florabalansen bryts upp kommer fler och fler skadliga bakterier in i vår munhåla och orsakar de orala problemen. Vad kan vi ge dig? 1.Lös orala sår, parodontit, aphtha och ont i halsen inom en natt. 2.Motstå skadan av smog och passiv rökning ><br av munhålan. 4.Kontrollera den friska orala miljön, hjälpa oss att hålla oss långt borta från lungcancer. Hur kan vi göra detta? Våvaran produkt innehåller ett stort antal probiotika, vilket innebär användbara bakterier som människokroppen behöver. När du tar sugtabletten kan probiotika direkt arbeta på infektionens fokus. Snabbt återställa florabalansen och förbättra immuniteten i munhålan. br>QYAN Probiotiska hjälper dig: Avoid Respiratory Inflammstion Probiotika läggs till munnen för att hämma tillväxten av skadliga bakterier. Se till att du har mycket om probiotika i munnen för att öka din immunitet. Relief Av symtom på andningssjukdomar . Hög kvalitet probiotika främja tillväxten av fördelaktiga bakterier, regelbunden balansen i andningsfloran, därigenom förbättra immuniteten i andningsorganen, producera agglutination reaktion på skadliga bakterier, och utesluta skadliga bakterier från luftvägarna. Enhance oral immunitet För långt borta från de problem som orsakas av rökning, stadsrök, dammigt väder och PM2,5. Det förbättrar symtom i samband med ont i halsen, tandköttsproblem, dålig andedräkt, hosta och torr hals. Det kan ta bort lindra inflammation i munnen och eliminera halsbesvär. Använda och dosering: <p style="font-family:OpenSans;font-size:14px;font-weight:300;line-height:20px;white-space:pre-wrap;color:rgb(0, 0, 0);margin-bottom:12px"

Allt innehåll på webbplatsen som rör produkter, inklusive (eller är snarlikt) läkemedel, vitaminer och kosttillskott är inte avsett att användas som diagnostik, behandling, botemedel eller förebyggande av något hälsotillstånd eller sjukdom. Informationen på denna sida utgör inte medicinsk rådgivning och bör inte beaktas om det strider mot råd från läkare, farmaceuter eller någon annan licensierad vårdpersonal. Om du tror att du har ett medicinskt problem bör du kontakta din vårdgivare angående den här produkten. Se till att du alltid läser etiketten och följer alla instruktioner som medföljer produkten innan du använder eller konsumerar. Lita inte på informationen som anges på vår webbplats.

Leverans och returer

Shenyang Huizili Trading Company

Adress: Liao Ning Sheng, Shen Yang Shi, Huang Gu Qu, Huang He Jie Dao, 24 / F, Block F, Cofco Plaza, Shenyang, 110011, Kina