Hitta mitt bekräftelsemejl

Vi skickar följande mejl till den e-postadress du anger vid utcheckning:

  1. Tackmejl” – det här mejlet skickas ut på en gång för att bekräfta att din beställning har tagits emot och innehåller beställningens referensnummer.
  2. Bekräftelsemejl – det här mejlet skickas när återförsäljaren/återförsäljarna bekräftar att de godkänner din beställning och att processen med att fullfölja denna har inletts. Du kommer att få separata bekräftelser för varje del av beställningen om du har handlat från olika återförsäljare inom vår marknadsplats.
  3. ”Beställning skickad-mejl” – det här mejlet skickas när återförsäljaren/återförsäljarna skickar din vara/dina varor. Du kommer att få separata leveransaviseringar för varje del av beställningen om du har handlat från olika återförsäljare inom vår marknadsplats.
  4. Leveransuppdateringsmejl” – det här mejlet innehåller information om spårning av din leverans. Observera att det endast skickas för beställningar med spårbar leverans, du får ingen leveransuppdatering om du har valt standardleverans.


Vi har förvisso e-postvalideringskontroller på plats för att begränsa sannolikheten för att du av misstag har angett ogiltig/felaktig information vid utcheckningen, men misstag inträffar och om du inte har fått det första mejlet kan detta ha inträffat. 

Vi föreslår att du:

  • Tittar i din spam- eller skräpmapp i e-posten.
  • Tittar i dina Social och Promotions-flikar (endast Gmail).
  • Lägg sedan till no-reply@fruugo.comi din adressbok eller säkra lista.


Om du fortfarande inte kan hitta ditt Tackmejl:

Besök vårt interaktiva Hjälpcenter (genom att klicka tillbaka en sida) och besvara några korta frågor för att få hjälp av vårt Kundtjänst-team.  Försök inte att göra en ny beställning tills vi har hjälpt dig att se om den första beställningen verkligen misslyckades.