Avbryta och Ändra

Avbryta 

I de flesta fall är det inte möjligt att avbryta en beställning efter att den har lämnats in, eftersom processen med att hantera beställningen inleds omedelbart för de flesta beställningar (med vissa undantag, som för produkter med ledtid).

Om du vill försöka att avbryta din beställning:

  1. Besök vårt Hjälpcenter (genom att klicka tillbaka en sida) och svara på några snabba interaktiva frågor. 

Om det är möjligt att avbryta din beställning kommer din återförsäljare att informera dig om att de har lyckats avbryta beställningen. Om de inte har lyckats avbryta, till exempel om din beställning redan har skickats, måste du vänta tills beställningen levereras och sedan skicka tillbaka varorna med hjälp av informationen i Returer, Återbetalning och Byten FAQ

 

 

Ändringar 

I vissa fall kan det gå att göra enklare ändringar i din beställning, men bara om den inte redan har bekräftats eller skickats iväg av en återförsäljare. Enkla ändringar omfattar att byta en varas storlek eller färg, eller att göra mindre uppdateringar av leveransadressen. Det går inte att byta en vara mot en annan om de har olika pris, eller att helt ändra leveransadress från en adress till en annan.

Om du vill försöka att ändra din beställning:

  1. Besök vårt Hjälpcenter (genom att klicka tillbaka en sida) och svara på några snabba interaktiva frågor. 

Om de inte har lyckats ändra beställningen, till exempel om din beställning redan har skickats, måste du vänta tills beställningen levereras och sedan skicka tillbaka varorna med hjälp av informationen i Returer, Återbetalning och Byten FAQ. 

Om leveransadressen du angav inte var korrekt och om du inte har lyckats att uppdatera den, klicka här för mer information.