Prune A Cookbook by Gabrielle Hamilton Paperback Book

469,00 kr
+ 137,99 kr Leverans

Prune A Cookbook by Gabrielle Hamilton Paperback Book

  • Märke: Unbranded
Säljs av:

Prune A Cookbook by Gabrielle Hamilton Paperback Book

  • Märke: Unbranded
Pris: 469,00 kr
Säljs av:
469,00 kr
+ 137,99 kr Leverans

Bara 9 kvar i lager

Vi erbjuder följande betalsätt

Beskrivning

NEW YORK TIMES BESTSELLER From Gabrielle Hamilton bestselling author of Blood Bones ampamp Butter comes her eagerly anticipated cookbook debut filled with signature recipes from her celebrated New York City restaurant Prune. NAMED ONE OF THE BEST BOOKS OF THE YEAR BY PUBLISHERS WEEKLY NAMED ONE OF THE BEST BOOKS OF THE SEASON BY Time O The Oprah Magazine Bon Apptit Eater A selftrained cook turned James Beard Awardwinning chef Gabrielle Hamilton opened Prune on New Yorks Lower East Side fifteen years ago to great acclaim and lines down the block both of which continue today. A deeply personal and gracious restaurant in both menu and philosophy Prune uses the elements of home cooking and elevates them in unexpected ways. The result is delicious food that satisfies on many levels. Highly original in concept execution look and feel the Prune cookbook is an inspired replica of the restaurants kitchen binders. It is written to Gabrielles cooks in her distinctive voice with as much instruction encouragement information and scolding as you would find if you actually came to work at Prune as a line cook. The recipes have been tried tasted and tested dozens if not hundreds of times. Intended for the home cook as well as the kitchen professional the instructions offer a range of signals for cooksa heads up on when you have gone too far things to watch out for that could trip you up suggestions on how to traverse certain uncomfortable parts of the journey to ultimately help get you to the final destination an amazing dish. Complete with more than with more than 250 recipes and 250 color photographs home cooks will find Prunes most requested recipesGrilled Headon Shrimp with Anchovy Butter Bread Heels and Pan Drippings Salad Tongue and Octopus with Salsa Verde and Mimosad Egg Roasted Capon on Garlic Crouton Prunes famous Bloody Mary and all 10 variations. Plus among other items a chapter entitled Garbagesmart ways to repurpose foods that might have hit the garbage or stockpot
  • Märke: Unbranded
  • Kategori: Referenslitteratur
  • Format: Hardback
  • Publiceringsdatum: 2014-11-04
  • Förläggare / Bolag: Random House USA Inc
  • Språk: English
  • Författare: Gabrielle Hamilton
  • Fruugo-ID: 59013539-119635333
  • ISBN: 9780812994094

Leverans och returer

Skickas inom 24 timmar

  • STANDARD: 137,99 kr - Leverans mellan kl tis 14 oktober 2025–mån 20 oktober 2025

Leverans från Storbritannien.

Vi gör vårt bästa för att säkerställa att produkterna du beställer levereras kompletta och enligt dina specifikationer. Om du däremot skulle ta emot en ofullständig beställning, eller andra artiklar än de du beställt, eller om det finns någon annan anledning till att du inte är nöjd med din beställning, kan du returnera beställningen, eller valfria produkter som ingår i beställningen, och få fullständig ersättning för artiklarna. Visa fullständig returpolicy

Produktöverensstämmelsedetaljer

Vänligen se överensstämmelseinformationen som är specifik för denna produkt som beskrivs nedan.

Följande information tillhandahålls av den oberoende tredjepartsåterförsäljaren som säljer denna produkt.

Tillverkare:
Följande information beskriver kontaktuppgifter för tillverkaren av denna produkt som säljs på Fruugo.

  • Random House USA Inc
  • Random House USA Inc
  • 1745 Broadway
  • New York
  • US
  • 10019
  • 212-782-9000
  • https://www.ingramcontent.com/pod-product-compliance